Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.08.2020 | Af: Michael Frederiksen

COVID-19 sætter sit præg på VEB's sæsonpremiere

Normalt er der gratis entre til Vendsyssel Elite Badmintons hjemmekampe i Badmintonligaen, men restriktioner på grund af COVID-19 gør, at alle, som ønsker at se kampen tirsdag 25. august i Arena Nord mod Odense, skal købe en billet til 30 kroner.

 

- Vi laver om på en mangeårig tradition, når vi opkræver entre til Odense-kampen, men det skyldes, at der kun må være 500 personer i Arena Nord. Desuden skal vi registrere alle, som kommer i hallen, forklarer VEB's formand, Jan R. Jensen.

Der var over 500 tilskuere til VEB's hjemmekampe i Arena Nord i den forgangne sæson, så der bør blive rift om billetterne til sæsonpremieren. De kan købes her.

VEB's sponsorer skal ikke købe billetter. Der er reserveret en antal billetter til spillere, trænere, ledere og sponsorer.

Med i prisen på 30 kroner er en øl eller sodavand.

Der sælges udelukkende nummereret siddepladser.

Arena Nords café åbner kl. 17.15. Kampen mellem VEB og oprykkerne fra Odense begynder kl. 19.00.

- Vi glæder os til endelig at spille igen, selv om det selvfølgelig er ærgerligt, at COVID-19 stadig sætter sit markante præg også på badmintonsporten. Således har der ingen turneringer været siden All England i marts, og foreløbig er alle internationale turneringer i september også aflyst, siger Jan R. Jensen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: VEB

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close