Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.07.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Cup No.1 skaber fornyet aktivitet på Aktivitel

Fredag blev det store udendørskøkken bygget op foran Aktivitel.
Bygningerne på Aktivitel på Knivholt har stået tomme i mange år, men den kommende uges tid er der igen for alvor aktivitet på Aktivitel.


 

FfI Fodbold har lejet Aktivitel i forbindelse med fodboldturneringen Cup No.1 (tidligere Dana Cup), som bl.a. Tordenskiolds Soldater og borgmester Lars Møller skyder i gang mandag aften på Frederikshavn Stadion.

Aktivitel bruges til bespisning af næsten 2.000 spillere og ledere fra 23 nationer. Desuden er der Information på Aktivitel.

- Vi har brugt Arena Nord siden 2005, men i år forsøger vi at samle alle aktiviteter i området omkring Fodboldvej. Det gør vi bestemt ikke i utilfredshed med Arena Nord. Her får vi altid en flot behandling, men vi mener, at vi kan give vores deltagere en endnu bedre oplevelse ved at samle alle fodboldkampe, spisning, stande, underholdning med mere helt tæt på vores 15 fodboldbaner, forklarer FfI's formand, Martin Høeg.

De første deltagere i Cup No.1 ankom til Frederikshavn i går. Flere kommer i dag, men det helt store rykind sker søndag og mandag. Det gælder om ikke at ryste på hånden, når man skal holde styr på logistikken.

- Hovedparten af holdene ankommer med Stena Line. Mandag kl. 7.45 er der eksempelvis 14 hold med Oslo-færgen. De bliver mødt af fire veloplagte guider, som hjælper dem ud på skolerne, hvor de bor, siger Martin Høeg.

Fra lufthavnen i Göteborg sørger FfI for at transportere hold fra Palæstina, Mexico, Peru, El Salvador, Marokko og Honduras til Frederikshavn. Holdene fra Australien og Indien hentes i København, mens hele 87 personer fra Filippinerne flyver til Aalborg.

Mandagens åbningsceremoni begynder kl. 20.00 på Frederikshavn Stadion.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close