Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.03.2011 | Af: Kanal Frederikshavn

DAD lukker og slukker årets rockfest på Knivholt

DAD bliver sidste band på scenen, når der er Rock i Frederikshavn 2011.
Så er programmet og rækkefølgen til Rock i Frederikshavn på plads. Sikkert til glæde for mange bliver det DAD, som lukker og slukker lørdag 11. juni på Knivholt. 

Her er arrangørernes præsentation af årets program:

Fredag 10. juni:
1800: Sing, Sing, Sing
Oplev Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Sasha Dupont, Nina Forsberg og Søren Jacobsen. Dette hold af musikalske venner skal opleves live.

2000: Alpha Beat
Alpha Beat er oprindeligt fra Silkeborg. men har de seneste år boet i London. Det er blevet til flere megahits, bla. Fascination, 10.000 Nights og Boyfreindm der alle gik direkte til tops på bla. de engelske albumhitlister.

2200: Lars Lilholt Band
Lars Lilholt Band har før været en tradition på Knivholt, så vi glæder os til et flot gensyn. På scenen sammen med Lars Lilholt Band vil du også kunne opleve Copenhagen Drummers i en del af showet.

Lørdag 11. juni:
1400: Danser med Drenge
Med Klaus Kjellerup i spidsen er der garanti for et forygende show med masser af deres gamle ørehængere.

1600: The Blue Van
The Blue Van spiller old-school rock´n´roll, dybt inspireret af 60érne. Bandet er på vej op, og kan blive mega store - og så er de jo nordjyder, idet bandet startede for år tilbge i Brønderslev.

1800: Johnny Madsen
Johnny Madsen og hans forrygende band er garanti for en fed gang rock. Glæd jer til et herligt rock gensyn med Madsen.

2000: Rasmus Seebach
At Rasmus Seebach skulle ende med at leve af musikken som solist, er der rigtig mange, der havde forudset. Men at han på så kort tid er blevet et af de varmeste navne på den danske musikscene, kommer nok bag på en del - glæd jer til en flot koncert.

2200: DAD
Danskernes absolut foretrukne rockband D-A-D er tilbage i Frederikshavn for fuld udblæsning. Rockdrengene fra DAD er klar med nyt materiale og nyt show, og vi er stolte af, at de har valgt Frederikshavn som et af de få steder, de giver koncert i 2011.

Både tidspunkter og rækkefølge kan blive ændret.

På Lille Scene spiller Superspark, Østre Gasværk, Tournesol, Chris Hermann, Superstition, Double D Band og flere loklae bands, ligsom der vil være musik i London Pubben.

 

BillederTilføj billede


FOTO: DAD

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close