Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.01.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Dafolo uddeler godt 2000 gratis ishockeybilletter

Dafolo sørger for stor opbakning, når White Hawks fredag 26. januar får besøg Esbjerg. Foto: iShoot.dk
Dafolo inviterer for andet år i træk til gratis ishockey i Scanel Hockey Arena. Sidste år var det som et led i fejringen af Dafolos 60 års jubilæum. I år er årsagen et ønske om fortsat at støtte Frederikshavn White Hawks – og forhåbentligt ved samme lejlighed at komme i kontakt med nye kunder.

 

Sidste år uddelte Dafolo cirka 1.700 billetter og har efterfølgende været i dialog med en lang række erhvervsvirksomheder i og omkring Frederikshavn om produktion af grafisk tryk og print.

Dertil kommer glæden ved at have givet mange frederikshavnere en god aften i Scanel Hockey Arena. Samarbejdet med Elite Nord omkring sidste års sponsorarrangement var særdeles positivt. Præcis samme oplevelse har Dafolo denne gang, så der er måske åbnet op for, at et årligt kampsponsorat til White Hawks bliver en tradition?

En del af medarbejderne i Dafolo med bopæl i Frederikshavn har tilknytning til ishockey via deres børn og unge, der er aktive hockeyspillere. For år tilbage var Dafolos tidligere økonomichef Andreas Borup en af profilerne på White Hawks-holdet, og virksomheden har siden den gang fulgt holdet tæt.

Til kampen mod Esbjerg Energy 26. januar uddeler Dafolo flere hundrede billetter til erhvervsvirksomheder i Frederikshavn og hele 1.500 billetter til borgere i og omkring byen. Billetterne kan afhentes hos Dafolo på Suderbovej og udleveres efter princippet først-til-mølle

Som grafisk virksomhed har Dafolo kunder i hele Danmark og oplever tilgang af lokale kunder med base i og omkring Frederikshavn. Sponsoratet af White Hawks er blot én af de aktiviteter, der gennemføres for at gøre opmærksom på Dafolo som grafisk virksomhed.

Dafolo har egne fagfolk i form af grafikere, trykkere og bogbindere og kan hjælpe med alle faser i den grafiske proces lige fra kreativ idé til produktion af tryk og print på alle former for medier og i alle formater, og virksomheden råder over professionelt in house-udstyr. Dertil kommer 6.500 kvadratmeter lagerkapacitet, hvor forlag, webshops og andre typer af kunder har outsourcet deres varelagre.

Adm. direktør Hans Christian Højslet vil meget gerne, at kunderne besøger Dafolo, hvor der altid bydes på en rundvisning, kaffe eller frokost, sådan at flest mulige får et indblik i de mange services og produkter, virksomheden leverer i dag.

- Jeg opfordrer både virksomheder og borgere til at kigge forbi Suderbovej og være med til at bakke White Hawks op, når de fredag 26. januar forhåbentlig sender Esbjerg hjem uden point, siger Hans Christian Højslet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close