Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.07.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Dagbog fra Vendsyssels træningslejr i Sverige

Spillerne ankom til Blomsö søndag kl. 19.30, og straks gik de i gang med madlavningen.
Vendsyssel Håndbold er i dag taget af sted på træningslejr i Bolmsö i Sverige. Kanal Frederikshavn bringer hver dag en dagbog fra 1. divisionsholdets træningslejr. 

De første piger mødte ind kl. 09.30 i Frederikshavn, derefter opsamling i Aalborg kl. 10.30. Da det endelig lykkedes at få pakket bilerne, som helt sikkert ved en kontrol var blevet taget for overvægt - "man skulle tro vi skulle være væk i 14 dage" - men det er altså kun fire.

Turen fra Aalborg gik til Grenå, hvor vi skulle med færgen til Varberg. Efter en lang sejltur, hvor man troede, at det var en fredag med DSB som er lig flere passagerer end sæder, ankom vi til Varberg kl. 17.30. På færgeturen blev det til lidt frokost. Og flere lavede indkøb i slikafdelingen i frygt for, hvad kosten de kommende ville bringe. Der blev også til at slappe af og der blev snakket gevaldigt mellem de "gamle og nye hoveder" i truppen.

Kl. 19.30 ankom vi til vores destination, som er ved Bolmsö, hvor der var sat lejr op til pigerne. Efter indkvartering var der kort introduktion af Bjarne Platz for alle, hvorefter det første døgns kost blev gennemgået. Alle fik derefter udleveret en feltration, som udgør det kongelige måltid det første døgn. Herefter blev der tændt op i spritblussene for at varme vandet til aftensmaden.

Vi glæder os til de kommende dage med masser af oplevelser og udfordringer, og vejret ser ud til at blive fint.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

02-08 - 15 individuelle piger hjem fra Sver...

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close