Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.08.2013 | Af: Kanal Frederikshavn

Daisy skal leve af golf: Bliver professionel i dag

Daisy Nielsen har allerede som amatør bevist, at hun kan klare sig i de professionelles rækker.
På et pressemøde i dag kl. 12.00 i Frederikshavn Golf Klub oplyste den 19-årige golfspiller Daisy Nielsen, at hun øjeblikkeligt skifter status fra amatør til professionel.

 

Kanal Frederikshavn deltager i pressemødet og bringer naturligvis flere oplysninger senere i eftermiddag.

Daisy Nielsen debuterer som professionel allerede i næste uge i Finland, hvor hun er tilmeldt HLR Golf Academy Open, som er en del af LET Access Series. Daisy Nielsen har planlagt at spille en håndfuld LET-turneringer de kommende måneder.

Daisy Nielsens skifte til de professionelles rækker sker halvanden måned efter, at hun sikrede sig sin første turneringssejr i halvandet år. 2012 var - trods en DM-sølvmedalje - et sort kapitel i Daisy Nielsens ellers fantastisk flotte amatørkarriere. Intet fungerede for strandbynitten i 2012, og 2013 begyndte heller ikke alt for godt, men de seneste måneder har været opløftende, blandt andet gjorde hun det fint under EM for hold i begyndelsen af juli.

Daisy Nielsen fik allerede som 12-årig sit gennembrud og præsterede imponerende resultater. Hun var kun 15 år, da hun sikrede sig DM-titlen for kvinder i hulspil. Det har længe kun været et spørgsmål om tid, hvornår Daisy Nielsen forlod amatørrækkerne, og det er altså sket nu.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close