Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.02.2023 | Af: Michael Frederiksen

Damefrokost i Jerup med læder, lak og mandestrip

Damefrokost i Jerup har været en tilbagevendende begivenhed siden 2014.
Lørdag 4. marts kl. 17.30 holder Jerup Borgerforening damefrokost i Jerup Forsamlingshus. Sidste år dukkede 75 feststemte damer op til middag og fest under temaet 80’erne. 

 

Damefrokost i Jerup har været en tilbagevendende begivenhed siden 2014, hvor lokale madammer var trætte af Jerups ry som en spøgelsesby og derfor tog sagen i egne hænder.

Siden er begivenheden overdraget til Jerup Borgerforening, som i 2023 faktisk kan fejre sit 75-års jubilæum. I den forbindelse skrues charmen lidt mere op til årets damefrokost, som har temaet "lak og læder".

- Alle er velkomne, og vi har ingen dresscode. Lak og læder er også laksko og læderbukser, siger konstitueret formand for Jerup Borgerforening, Annika Frederiksen, og fortsætter:

- Et af damefrokostens principper er, at kun mænd må arbejde denne aften. Vi har derfor både unge mænd bag baren og bag DJ-pulten, og så får vi fornemt besøg af Lukas i løbet af aftenen. Det har i mange år været en tilbagevende joke, at en damefrokost selvfølgelig skal have mandestrip. Hvis ikke vi skal indfri dette i jubilæumsåret, hvornår så?


Billetsalget er i fuld gang, og som altid kører toget nærmest lige til døren.

- Vi regner stærkt med fuldt hus igen i år, så man skal skynde sig at få fat i en billet, hvis man vil være sikret. Vi glæder os til en festlig aften, hvor vi skal spise god mad, hygge, skåle, synge, danse og grine, siger Annika Frederiksen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Katrine Arp

FOTO: Katrine Arp

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close