Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Dans folkedans i Sæby - der mangler især mænd

Motion og livsglæde er in nu. Nyd livet, mød nye venner og du kan få et godt socialt netværk.

 

- Derfor glæder vi os til at kunne byde alle hjertelig velkommen til folkedans i Sæby. Husk, man kan ikke være sur, når man danser, siger Kirsten Svendsen fra Sæby Folkedanserforening.

Folkedans er en sport, som kan dyrkes sammen som par, eller du kan komme uden partner.

- Du kan dyrke motion sammen med andre og måske finde sammen i et nyt netværk. Vi laver et hold for nybegyndere for at gennemgå nogle af de trin, som skal bruges til forskellige danse i løbet af aftenen. Kom og prøv de to første gange gratis fra sæsonstart, siger Kirsten Svendsen.


Der er sæsonstart tirsdag 10. september.

- Folkedans er en meget billig motionsform. Samtidig kan man som par have en fælles motion - det er ikke så dårligt - når fællesskabet kan dyrkes. Vi danser i vores almindelige tøj. Det kræver slet ikke dragt for at danse folkedans til vores øveaftener og festaftener. Vores forening er rigtig god til at tage mod nye dansere. Vi er gode til at hygge, snakke og grine med hinanden på kryds og tværs i foreningen, lover Kirsten Svendsen.

Der danses på Sæbygårdskolen med instruktør Vita Ugilt. Der danses til levende musik. Bjarne Jensen leverer spillemandsmusikken.

- Har du ingen dansepartner, så kom bare alene, men ring gerne i forvejen til vores kontaktperson Vita Ugilt på 9846 2533. Vi savner især mænd. Kom op til os og se, hvordan vi har det, lyder opfordringen fra Kirsten Svendsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close