Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.03.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Dansen har vinger i Frederikshavn

Alberte Graversen fik gode råd af kunstnerisk leder Jason Nelson, Dansk Danseteater.
Fredag aften havde Frederikshavn besøg af nogle af Danmarks dygtigste dansere, nemlig Dansk Danseteater.

 

Forestillingen blev introduceret af kunstnerisk leder Jason Nelson, der med begejstring fortalte om det, publikum skulle se.

- Det er spændende at se den udvikling, der har været i forhold til antal gæster til disse besøg af Dansk Danseteater. Der kommer flere og flere, og det er jo skønt at opleve, udtaler formand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

På scenen blev fremført en dobbeltforestilling:

DON’T LEAVE ME ALONE, der er skabt af to af Nordeuropas mest spændende, kvindelige koreografer lige nu: Den anerkendte Didy Veldman og "shooting star" Wubkje Kuindersma.

FRAME OF VIEW af Didy Veldman blev oprindelig skabt til Cedar Lake Contemporary Ballet i New York (2008), hvor den begejstrede både publikum og presse.

- Det er derfor lidt af et scoop, at Dansk Danseteater nu har mulighed for at præsentere værket for et dansk publikum, og vi er heldige, at de også kom til Frederikshavn. Sådan en aften med dans, musik og livsglæde gør, at vi i den grad finder meningen med at blive ved med at begejstre og glæde vores publikum. Vi vil rigtig gerne gøre noget for alle, og igen har vi sammen med Dansk Danseteater vist, at i Frederikshavn har dansen vinger, mener Lilly Pedersen.

Publikum var begejstrede. En af dem var Alberte Graversen, der selv har dansedrømme. Hun fik efter forestillingen en god snak med kunstnerisk leder Jason Nelson om, hvilke muligheder der er i Danmark, og hvor det vil være bedst at søge ind.

- Det er skønt at møde unge mennesker, der har drømme og gør noget ved det, siger Lilly Pedersen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close