Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.07.2017 | Af: Michael Frederiksen

Dansk mester skifter fra Aalborg Håndbold til FfI

Efter tre sæsoner i FfI skifter Frederik Torp til en anden klub. Dermed mister FfI's 1. divisionshold sin førstemålmand.
FfI's håndboldherrer i 1. division mister begge sine målmænd, men har fundet tre afløsere. Bemærkelsesværdigt er det, at Rasmus Thomasberg Poulsen skifter fra Aalborgs danske mestre til FfI.

 

Rasmus Thomasberg Poulsen er 19 år. Han har i længere tid trænet fast med ligaholdet i Aalborg, og trods sin unge alder har han haft en del indhop i ligakampene.

Han har samtidig været en vigtig brik for Aalborgs U18, som vandt DM-sølv.

- TP er en hårdtarbejdende målmand og vil derfor passe perfekt ind i den kultur, vi er i gang med og bygge op i FfI. Han har allerede fået en god portion rutine fra øverste hylde, men samtidig er vi godt klar over, at så ung målmand kommer til og svinge i præstationer. Det er derfor godt, at vi nu har tre unge spændende keepere, som kan supplere hinanden igennem en lang og hård sæson, udtaler sportschef Claus Fonseca.

Rasmus Thomasberg Poulsen og resten af truppen genoptager træningen lørdag 22. juli, hvor den står på test hele dagen.

De to andre målmænd i truppen er Jonas Skjøth Hansen, som vender tilbage til FfI efter en kort afstikker til Vesthimmerland, samt den 19-årige nordmand Marcus Raakjær, der senest har spillet i Skovbakken. 

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close