Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.01.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

De blev valgt til Iscenter Nords brugerbestyrelse

Helle Pedersen får plads i Iscenter Nords brugerbestyrelse. Hun afløser Mogens Brag. Foto: iShoot.dk
Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune har udpeget Danni Nikolajsen og Helle Pedersen som udvalgets repræsentanter i Iscenter Nords brugerbestyrelse.

 

Danni Nikolajsen har været medlem af brugerbestyrelsen i otte år. Helle Pedersen er derimod nyt medlem. Hun afløser Mogens Brag. Danni Nikolajsen er bestyrelsesformand for Socialdemokratiet i Skagen-Sæby-Frederikshavn-Læsø. Her er Helle Pedersen bestyrelsesmedlem. 

Brugerbestyrelsen består af syv personer, hvoraf fire medlemmer udpeges af brugerforeningerne i Iscenter Nord og én repræsentant udpeges af det nuværende Idrætssamvirket Frederikshavn Kommune.

Brugerbestyrelsen har til formål at skabe et aktivt idræts- og fritidsliv i Iscenter Nord, der bygger på samarbejde på tværs af interesseområder og mellem nye partnere.

Bestyrelsen skal endvidere udbygge synligheden af idrætstilbud til kommunens foreninger og borgere, så disse i videst mulig omfang kan gøre brug af såvel eksisterende som kommende faciliteter i Iscenter Nord.

Bestyrelsen foretager også fordelingen af det ansøgte timeforbrug i Iscenter Nord og sørger for, at der i organiseringen af brugerbestyrelsens aktiviteter sikres en optimal udnyttelse af faciliteterne.

I Frederikshavn Teaterforening fortsætter byrådsmedlem Ole Rørbæk Jensen (S) som Kultur- og Fritidsudvalgets repræsentant. Han er valgt for ny fire-årig periode.

Kultur- og Fritidsudvalgets formand, Anders Broholm (V) indgår som medlem af KulturKANTens politiske styregruppe. Næstformand Bjarne Kvist er udpeget som suppleant til KulturKANTens politiske styregruppe.

KulturKANten 2017-2020 er en kulturaftale mellem de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Kulturministeriet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: iShoot.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close