Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2022 | Af: Michael Frederiksen

De skal stoppe Stig Tøfting og Ebbe Sand

Hvad gør Bangsbo Frejas midtbaneslider Jesper Larsen, når han står overfor "plæneklipperen" Stig Tøfting? Og hvordan vil keeper Henrik Schou pille glansen af angrebsduoen Ebbe Sand og Søren Frederiksen?

 

Det er spørgsmål, som de to Bangsbo Freja-spillere forholder sig til i denne video som optakt til Bangsbo Frejas spændende kamp fredag 24. juni mod Old Boys-landsholdet.

- Det kunne være meget sjovt at have nogle dueller sammen med Stig Tøfting. Det er jo en spiller, som vi alle kender for en altid 100 procent indsats på banen. Han var ikke den store tekniske spiller, men havde et stort fighterhjerte. Det levede jeg også hårdt på, siger Jesper Larsen.

Bangsbo Freja stiller op med et hold, der primært består af Grand Old Boys- og Veteran-spillere. Truppen er udtaget, og der er planlangt en enkelt træningskamp inden mødet med Old Boys-landsholdet på Bangsbo Frejas hjemmebane.

Det vides endnu ikke, hvordan Old Boys-landsholdet stiller op i Frederikshavn. Indtil videre er udtaget en bruttotrup på 35 spillere, og i den finder man blandt andet angrebsduoen Ebbe Sand og Søren Frederiksen, begge med nordjyske rødder - ja, Søren Frederiksen er som bekendt tidligere FfI'er.

I Bangsbo Frejas mål står Henrik Schou, der af mange er kendt som slagtermesteren fra Føtex Frederikshavn. Han garanterer, at han er 100 procent klar.

- Jeg skal bare ud i dem, så de kan mærke, jeg er der, smiler Henrik Schou.

Han har nærstuderet bruttotruppen, og navne som Michael Laudrup er ikke hverdagskost, når Henrik Schou mandag aften spiller Grand Old Boys mod Hørby, Ravnshøj, Vodskov, FfI og NUBI.

- Jeg tror, jeg bliver rimelig nervøs den dag, når der er mange tilskuere. Måske laver jeg et enkelt drop, og så bliver jeg lidt ked af det det, smiler Henrik Schou.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close