Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Der er ikke sparet på Bofællesskaberne i 2017

Efter et møde i dag i Socialudvalget har Frederikshavn Kommune udsendt en pressemeddelelse for at understrege, at der ikke er sparet på Bofællesskaberne i 2017.

 

- På baggrund af henvendelser vil udvalget gerne slå fast, at der ikke er sparet på Bofællesskaberne i 2017. Bofællesskaberne skal som alle andre driftsområder i Frederikshavn Kommune overholde sit budget. I bestræbelsen på at sikre budgetoverholdelse i Bofællesskaberne har det været nødvendigt at lave ændringer i vagtplanlægningen, men det har ikke ændret det samlede timeforbrug, understreger formand Jørgen Tousgaard (S) og næstformand Pia Karlsen (V).

Det er sket for at sikre en højere grad af fleksibilitet af hensyn til borgernes behov og for at give medarbejderne bedre mulighed for at bytte vagter.

- Fællestillidsrepræsentant for socialpædagogerne (SL) Kathja Ryom bekræfter, at der ikke er sket reduktioner i Bofællesskaberne i 2017. Omlægning af arbejdstiderne vil Katja Ryom tage op til drøftelse i MED-udvalget, oplyser Jørgen Tousgaard og Pia Karlsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close