Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.01.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Det er farligt at bo i Skagen med Ulla ved roret

Mathias Rump Hansen, bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti Frederikshavn, har skrevet dette indlæg: Atter en gang står Skagen for skud. Denne gang er det lægevagtordningen heroppe, som regionsrådsformand Ulla Astman og co. ifølge TV2 Nord er ude efter.

 

Det er som om, at det blot er blevet farligere og farligere at befinde sig i Skagen siden 2007, som sjovt nok er det år, hvor Ulla Astman blev regionsrådsformand i Region Nordjylland. Et tilfælde? Jeg tror det næppe!

I dag kom det frem, at Ulla Astman og co. atter en gang har rettet sigtekornet mod blandt andet Skagen, idet de har i sinde at lukke lægevagtordningen i Skagen, Brønderslev, Brovst og Farsø.

Igen er det Skagen, der står for skud. Det er som om, at Ulla Astman har som eneste mål i livet at forringe servicen så meget så muligt for os skawboere - og det bliver farligere og farligere at leve heroppe.

Hvis aftalen bliver stemt igennem, hvilket desværre formentlig blot er en formalitet, ja, så kan vi skawboere samt byens gæster se frem til en køretur på over 40 km for at komme til lægevagten i Frederikshavn. Hvad gør man, hvis man ikke har bil til rådighed? Ja, man må vel tømme sparegrisen og tage en taxa til 7-800 kroner pr. vej!

Det værste ved det hele er, at vi i Skagen betaler lige så meget i skat på trods af, at vi gang på gang bliver afskåret forskellige tilbud og services. Det næste mål for Ulla er vel at tage vores sidste ambulance fra os. Sikkert er det i hvert fald, at den dalende service på sundhedsområdet i al fald ikke gør det mere attraktivt at bo heroppe og da slet ikke at flytte herop!

Så kære Ulla. Jeg håber, at du og resten af aftalens partere vil tænke jer om en ekstra gang, for den udvikling I har gang i her, er decideret uholdbar, ikke bare for Skagen, men for alle der ikke bor i eller i umiddelbar nærhed af regionens hovedbyer.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close