Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.04.2016 | Af: Flemming Rasmussen

DF: SF har problemer med korttidshukommelsen

Flemming Rasmussen (DF): - DF vil forsvare velfærden, men på en anden måde end SF, som ikke viste de fornødne evner til dette i forrige periode.
Flemming Rasmussen, byrådsmedlem og formand for Dansk Folkeparti Frederikshavn, har skrevet dette indlæg: Kære Søren (Visti Jensen, red.) - tillykke med valget. 

 

At din første handling efter genvalget (som formand for SF, red.) er at komme med disse beskyldninger mod DF - ja, det er faktisk nærmest morsomt at høre fra SF.

Det må knibe gevaldigt med korttidshukommelsen.

I forrige byrådsperiode støttede SF en borgerlig borgmester, selvfølgelig mod at SF fik mange gode "ben"= poster ved konstitueringen.

Det var dobbeltmoral af værste skuffe, og resultatet af dette - "kommunen kom tæt på et økonomisk nedbrud".

DF var i 2014 sammen Socialdemokraterne de bærende kræfter i den genopretningsplan, som skulle rette op på blandt andet SF's indsats i den forrige periode.

Hvis SF/Enhedslisten havde fået deres vilje angående Totals skiferboringer, så havde Frederikshavn Kommune i dag siddet i et juridisk slagsmål med Totals advokater om et større erstatningskrav, som kunne have kostet kommunen mange millioner kroner.

Det gik, som DF forudsagde, at Total ville miste interessen på grund af den lave oliepris.

Så kære Søren - DF vil forsvare velfærden, men på en anden måde end SF, som ikke viste de fornødne evner til dette i forrige periode.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Eframe

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close