Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Efter 24 år: Vendsyssel SportsCollege lukker

- Trenden i Danmark er måske ikke lige til dette koncept længere, udtaler collegeleder Preben Vejrum.
Vendsyssel SportsCollege lukker efter 24 år i Frederikshavn. Bestyrelse og ledelse har på grund af nedgang i elevantal i de senere år truffet den beslutning at lukke ned med udgangen af dette skoleår.


 

Knap 1000 elever nåede at gå på Vendsyssel SportsCollege. Godt 400 elever kom udefra, og nogle af dem har efterfølgende stiftet familie og bosat sig i kommunen.

Igennem årene har der været en del elever/spillere, der har repræsenteret sportscollege og Frederikshavn på diverse ungdoms- og seniorlandshold i forskellige sportsgrene. Senest ved A-VM i ishockey i maj var der hele seks spillere med, som har været tilknyttet Vendsyssel SportsCollege.

- Vi har i Frederikshavn grund til at være stolte. Ikke for at lukke ned, men for at vi har kunnet - i forhold til andre colleges i Danmark - holde gang i hjulene og været det ældste sportscollege i Danmark de seneste år. Årsagen til at lukke sportscollege kan være mange, men trenden i Danmark er måske ikke lige til dette koncept længere, udtaler collegeleder Preben Vejrum.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close