Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.04.2012 | Af: Kim Birk Larsen

Efter Birgit Hansen-sejr: Nu skal vi i arbejdstøjet

Kim Birk Larsen: - Socialdemokratiet skal gå for at vriste borgmesterkæden tilbage fra Lars Møller og hjem til Socialdemokraterne.
Kim Birk Larsen har skrevet dette indlæg: Fredag blev Socialdemokraternes borgmesterkandidat i Frederikshavn Kommune afsløret, og Birgit Hansen stod tilbage som vinder efter en lang, flot og fair kamp de to kandidater i mellem. 

Urafstemningen afslørede samtidig, at interessen for kommunens ve og vel stadig er stor blandt socialdemokratiske partimedlemmer i netop Frederikshavns storkreds; 83 % eller 469 ud af 580 havde benyttet sig af muligheden for indflydelse og havde sat deres kryds ved enten Birthe Marie Pilgaard eller Birgit Hansen.

Det høje stemmetal vidner som sagt om stor interesse, men det vidner også om, at der er uenigheder om, hvilken vej Socialdemokratiet skal gå for at vriste borgmesterkæden tilbage fra Lars Møller og hjem til Socialdemokraterne. De uenigheder må vi nu begrave.

Jeg har hele tiden sagt og fået medhold i, at uanset hvem der måtte vinde det netop afsluttede valg, skulle vi bakke 110 % op om vinderen. Det skal vi nu. De seneste halvanden til to måneder har det officielt heddet Skagen og Sæby partiforeninger mod Frederikshavn partiforening. Det hedder det ikke længere! Nu skal vi igen arbejde sammen som Frederikshavn Storkreds, og forhåbentlig med den tidligere SF’er og nu løsgænger Jette Tofts mandat i ryggen rette op på kommunens dårlige økonomi.

Nu skal vi i arbejdstøjet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kim Birk Larsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close