Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.03.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Emil Beha Erichsen kommer til Frederikshavn

Frederikshavn Havn og Frederikshavn Teaterforening får 24. maj besøg af Emil Beha Erichsen. Det sker kl. 19-21 på Frederikshavn Handelsskole.

 

- Vi laver samarbejdet, så vi kan vise, at vi i Frederikshavn også er gode til at sætte kurs mod andre kyster. Vi har indledt et samarbejde, hvor vi normalt ikke er i dialog, men erhverv og kultur hænger uløseligt sammen, og vi er åbne for nye muligheder. Vi glæder os til at få inspiration fra Emil Beha Erichsen. Vi kan alle få øjnene op for, at vi engang imellem, skal slippe komfortzonen og turde begive os ud på åbent hav, rørt vande, siger direktør Mikkel Seedorf Sørensen, Frederikshavn Havn, og næstformand Lilly Pedersen, Frederikshavn Teaterforening.

Emil Beha Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i europajolle og på landsholdet i laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en tre år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 "Kurs mod fjerne kyster", der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr.

Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen, med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close