Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

En blev til to, da Power People hjalp Nordicals

Thomas Lodberg (t.v.) og Kim Olesen fra Power People skulle finde en erhvervsmægler til Nordicals, men det endte med, at Tommy Fuglsang (t.h.) ansatte to nye medarbejdere.
En blev til to, da erhvervsmæglerkæden Nordicals Vendsyssel – med kontor i Kattegat Silo i Frederikshavn - bad rekrutteringsfirmaet Power People i Frederikshavn om at finde en stærk erhvervsmægler.

 

- Power People kom med to rigtigt gode og forskellige kandidater, som vi ikke kunne sige nej til. Vi har desuden en strategi med fokus på at øge vores markedsandel i Hjørring Kommune, så da vi pludselig sad med de rigtige kandidater, var det ikke en svær beslutning, smiler Tommy Fuglsang, indehaver af Nordicals (tidligere Nybolig Erhverv.)

Erhvervsmæglerbranchen er i høj grad båret af relationer og netværk, og en god, lokal forankring er alfa og omega i dagligdagen. I Vendsyssel skal forankringen endda helst være ultralokal, mener Tommy Fuglsang, som har taget konsekvensen og ansat to nye mæglere fra henholdsvis Hjørring og Frederikshavn.

- Naturligvis vil vendelboer handle med alle, og især til den rigtige pris, men vi har virkelig oplevet, at det lokale tilhørsforhold betyder noget heroppe. Også i højere grad end i andre egne, og det er måske fordi, vi ligger lidt uden for alfarvej. Vi står med nogle særlige lokale udfordringer og muligheder i Vendsyssel, siger Tommy Fuglsang.

Han valgte derfor at ansætte både Simon Wiehl og Henrik Adamsen, der begge er indfødte og har været erhvervsaktive i henholdsvis Hjørring og Frederikshavn.

Det er første gang, at Tommy Fuglsang har overladt opgaven til et rekrutteringsfirma. Idéen opstod pludselig, da Nordicals solgte Nordjyske Banks tidligere lokaler i Søndergade i Frederikshavn til indehaver af Power People, Kim Olesen.

- Det har været en professionel proces med en god forventningsafstemning, seriøsitet, løbende orientering, opfølgning og forklaring. Vi var markant bedre klædt på til at tage de afsluttende samtaler, end vi har været hidtil – også fordi rekrutteringsprocessen er bygget op om personligheds-undersøgelser, siger Tommy Fuglsang.

De to nyansatte erhvervsmæglere har allerede stærke lokale relationer. Simon Wiehl kommer fra en stilling som privatmægler. Han skal bruge sit netværk og lokalkendskab til at styrke Nordicals i Hjørring. Henrik Adamsen, der har taget springet fra Nybolig Frederikshavn, er inkarneret frederikshavner, og derfor skal han naturligt nok i sving på østkysten.

- Jeg er sikker på, at vi kan løfte markedet – til gavn for vores kunder, Vendsyssel og naturligvis os, smiler Tommy Fuglsang.

Power People begyndte som vikarbureau, men oplever nu en stigende efterspørgsel, når det handler om rekruttering af nøglemedarbejdere.

- Små og mellemstore virksomheder har brug for at finde den rigtige person, så vedkommende ikke er væk om et år. Derfor indser flere og flere virksomhedsledere, at de måske ikke helt selv har kompetencerne og tiden til at finde den person, og der kommer vi ind i billedet. Vi har tiden og kommer hele vejen omkring de kandidater, der ansøger. Det har en virksomhed som Nordicals ikke. Derudover har vi nogle redskaber, som kan være med til at finde den helt rigtige profil i forhold til eksempelvis de kolleger, som vedkommende skal arbejde sammen med, forklarer partner Thomas Lodberg, Power People.

Tommy Fuglsang er særdeles tilfreds med forløbet.

- Vi skal aldrig mere selv stå for denne proces, når vi skal ansætte medarbejdere. Vi vil bruge Power People igen. Vi har slet ikke den tid i det daglige, som det kræver at finde den rigtige medarbejder, mener Tommy Fuglsang.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Nordicals

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close