Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

AFLYST: Rigtig rock på Skovlyst i Sæby

AFLYST på grund af sygdom. Ventes afviklet i marts/april 2022. Når Fools Paradise går på scenen på SKOVLYST i Sæby lørdag 23. oktober har de rødderne solidt plantet i en progressiv rockstil med udgangspunkt i slutningen af 60'erne og starten af 70'erne.

 

En stil, hvor stort anlagte lydbilleder følges hånd i hånd med melodiske forløb, der snor sig ind og ud af hinanden. Alt sammen gennemført med en overlegen instrumenthåndtering og en legende musikalitet, der gør den musikalske rejse til en kvalitetsoplevelse på første klasse. I glimt mindes man både Pink Floyd og Fleetwood Mac, men det er original musik med en 2020-sound.

Det er SæbyScenen, der er arrangør af koncerten.

Fools Paradise er skruet sammen omkring et stålfast centrum, personificeret i komponist, guitarist og sanger Detlev Kapteina. En holdbar konstruktion, der i sin nuværende form skriver sig en lille halv snes år tilbage. Det er med Anja Munkholm på keyboards og vokal, Bjørn Egeskjold på bass og vokal og Janos Nico på trommer.

Bandets historie indeholder blandt andet højdepunkter som vinder af Tysklands største og mest betydningsfulde konkurrence indenfor rockmusik "Band Contest Hamburg" i 2016. En sejr, der efterfølgende har givet orkesteret mere end 100 optrædener i Nordtyskland.

Men Fools Paradise er faktisk bosiddende i Danmark. Selvfølgelig skulle bandet udnytte sejren i Hamburg til at satse på det tyske marked, men allerede i 2019 indledte bandet en fokuseret satsning på Danmark i forbindelse med sejren i en band contest afholdt af Kløften Festival i Haderslev.

Som et led i denne satsning indspillede gruppen det stærkt anmelderroste album "The Paradise Ballet", der er indspillet i Dreamland-studiet og produceret af Thomas Becker, også kendt som lyddesigneren bag turneer med Lars Lilholt og Johnny Logan. Desuden har bandet oprustet på musikersiden ved at invitere saxofonisten Thomas Edinger med på albummet. Han kommer ind i næsten alle danske hjem hver fredag for tiden, når han spiller op til "Vild med Dans" med The Antonelli Orchestra.

Et andet højdepunkt for Fools Paradise var, da de rundede mere end fire millioner afspilninger af singleudspillet "The Kids" på Spotify.

På trods af de uimodsigelige landevindinger for bandets musik, er Fools Paradise stadig et hobbyprojekt, hvor de fire musikere i det daglige har bibeholdt deres civile job. Noget kunne tyde på, at de som fuldtidsprofessionelle kunne være nået endnu længere, men havde de så bevaret hyggen?

Kom selv og døm på SKOVLYST lørdag 23. oktober kl. 21:00. Billetter á 100 kroner kan købes her. Derudover kan der tilkøbes en lækker burger menu.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close