Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Erhvervshus Nord styrker kommunikationen

34-årige Simon Bau Jensen er cand.ling.merc. fra CBS med fokus på kommunikation og markedsføring.
I en tid, hvor det er umuligt at gennemføre fysiske møder og arrangementer for medlemsvirksomhederne, er det vigtigt at være aktiv på digitale platforme og synlig i medierne. Derfor har Erhvervshus Nord i Kattegat Silo ansat yderligere en kommunikationsmedarbejder.

 

34-årige Simon Bau Jensen er cand.ling.merc. fra CBS med fokus på kommunikation og markedsføring. Han har blandt andet arbejdet med online markedsføring og digital kommunikation.

I Erhvervshus Nord vil Simon Bau Jensen arbejde med kommunikationen til medlemsvirksomhederne i de tre erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby, men han vil også være opsøgende i forhold til at finde og formidle de gode historier fra områdets erhvervsliv.

Simon Bau Jensen er født og opvokset i Københavnsområdet, men har nordjyske aner. Det samme har kæresten Camilla, og for et par år siden besluttede de at flytte "hjem" til Vendsyssel. Hovedstaden blev skiftet ud med Voerså, der i forhold til Simons job med digital markedsføring i virksomheden IGoGreen var lige så central som Valby. Familien er siden forøget med sønnen Albert, der er otte måneder.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close