Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Esbjerg-firma åbner ny afdeling i Kattegat Silo

Anders Aalund Olsen, Head of Logistics & Offshore Solutions (venstre), og Christian Brink Classen, Team Leader Agency, foran NorSeas nye afdeling i Kattegat Siloen.
Den Esbjerg-baserede serviceoperatør NorSea har fra 1. marts etableret en afdeling i Frederikshavn for at servicere energi- og maritime industrier på Frederikshavn Havn.

 

NorSea er totalleverandør til både den maritime industri og energiindustrien, og det er potentialet til at servicere et bredt og interessant kundegrundlag, som trækker NorSea til Frederikshavn:

- Vi har med interesse fulgt med i eksempelvis etableringen af Stena Oils nye bunkerterminal og i MARS' aktiviteter på det specialbyggede genanvendelsesværft, som skal håndtere blandt andet dekommissioneringen af Tyra-feltet, siger NorSea CEO Jesper Høj-Hansen:

- Sammen med den stigende aktivitet og spændende virksomheder, som præger Frederikshavn Havn, er der ingen tvivl om, at vi som tværgående serviceoperatør kan se et stort potentiale i at være tilstede i Frederikshavn, siger han.

NorSeas forretningsmodel er at være basehavn og one stop shop som leverandør af alle relevante services. NorSeas Head of Logistics & Offshore Solutions Anders Aalund Olsen har haft Frederikshavn på radaren gennem flere år:

- Frederikshavn Havn er på alle måder interessant for os. Havnen har et areal på knap en million kvadratmeter og er udgangspunktet for flere end 5.000 arbejdspladser, og når man som NorSea har kompetencer fra første til sidste led i værdikæden, er det logisk, at vi også etablerer os i Frederikshavn, mener Anders Aalund Olsen.

Frederikshavn bliver en del af et fintmasket net af NorSea-baser, som udover Esbjerg også tæller England og Norge.

- Vores one stop shop-koncept bringer værdi, når vi er tæt på vores kunder og kan servicere deres behov. Afdelingen i Frederikshavn er et led i den strategi, oplyser Anders Aalund Olsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: NorSea

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close