Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Et nyt og spændende efterår på biblioteket

Årets program præsenteres i en helt ny og lækker indpakning – et nyt design, som fremover bliver det gennemgående kendetegn for Bibliotek & Borgerservice.
Bibliotek & Borgerservice Frederikshavn Kommune løfter endnu en gang sløret for et bredt og alsidigt sammensat program for både børn og voksne fyldt med spændende gæster, interessante emner, kreative aktiviteter og litterære oplevelser.

 

Fællesskab, Verden & Samfund, Livsstil samt Undervisning & Læring er blot et lille udpluk af overskrifterne for de mange tilbud, der venter dig i efteråret på de lokale biblioteker i Frederikshavn Kommune.

Du kan glæde dig til at møde kendte ansigter som forfatter Sara Omar, skuespiller Lone Hertz, nyhedsvært Jens Gaardbo, færdselsbetjent Vlado Lentz, blogger Cana Buttenschøn og tv-vært Søren Ryge.

Musik og sang kommer også til at præge efteråret, hvor vi desuden skal "smage på haven", strikke og afmystificere investeringer på aktiemarkedet.

Sammen skal vi lytte, grine og hygge, men vi kommer også til at høre barske personlige beretninger, der kryber helt ind under huden.

Helte og skurke
En skurk ser altid ond ud, og en helt er altid klædt i hvidt. Ikke sandt? I efteråret er der fokus på temaet: Helte og Skurke. For vi har alle - både børn og voksne - en helt eller to, og vi har brug for nogen at spejle os i. Det kan være fra det virkelige liv, litteraturen eller noget helt andet.

- Helte og skurke kan antage mange forskellige former og ses fra mange vinkler, og det introducerer vi dig til, og giver flere bud på, hvor du selv kan byde ind med din hverdagshelt, siger centerchef Anette Ravnholt

Retningslinjer
Bibliotek & Borgerservice glæder sig altid til at introducere et nyt spændende program for de mange gæster, besøgende og lånere, men denne gang er det ikke nogen hemmelighed, at spændingen op til udgivelsesdagen har været ekstra intens.

- I flere måneder har det været uvist, om det var muligt, og i givet fald hvordan, vi kunne afvikle arrangementer. Nu kan vi heldigvis igen komme ud og være sammen med andre om kulturelle oplevelser, konstaterer Anette Ravnholt.

Bibliotek & Borgerservice er hele tiden opmærksom på, at arrangementerne finder sted helt efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer med afstand og med håndsprit.

- Og vi er også sikre på, at vi kan overholde de anbefalede retningslinjer, samtidig med at vi giver en sikker og interessant oplevelse, lover Anette Ravnholt.

Nyt look og kage
Årets program præsenteres i en helt ny og lækker indpakning – et nyt design, som fremover bliver det gennemgående kendetegn for Bibliotek & Borgerservice.

- Det sætter vi ekstra fokus på ved at byde på kaffe og kage på bibliotekerne i Skagen, Frederikshavn, Sæby og Østervrå torsdag 13. august, forklarer centerchefen.

På grund af COVID-19 er der et reduceret antal pladser til arrangementerne.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Åse Bakland

FOTO: Åse Bakland

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close