Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.04.2017 | Af: Lasse Burholt

Europæiske studerende vilde med Frederikshavn

Studerende fra Belgien, Østrig og Spanien samlet med deres frederikshavnske værter på Pikkerbakken søndag i forbindelse med guidet sightseeing.
Frederikshavn Handelsskole er disse dage vært for EU-projektet Erasmus+, der over fire etaper samler handelsstuderende fra Belgien, Østrig, Spanien og studerende fra Frederikshavn i de fire lande.


 

- Jeg vil ikke hjem til Gran Canaria. Pigerne fra Frederikshavn er fantastiske, og jeg vil meget gerne tilbage til Frederikshavn, fortæller spanske Laura Perez.

I knap en uge har der været alt fra teambuilding til markedsføring på programmet med fokus på iværksætteri og læring i de kulturelle forskelle landene imellem. Elever og forældre fra handelsskolen har samtidig fungeret som værtsfamilier for de mange gæster.

Henover weekenden har eleverne guidet de nysgerrige studerende rundt på flere seværdigheder i Frederikshavn Kommune. Det betød blandt andet en indsigt i historien bag det store bunker-anlæg fra Anden Verdenskrig på Bangsbo Fort, men gæsterne blev selvfølgelig heller ikke snydt for at opleve de to have mødes på Grenen i Skagen.

Facebook-siden "Young Entrepreneurs in the EU" for det fælles projekt på tværs af de fire lande har således mange billeder fra oplevelser og læring fra opholdet i Frederikshavn.

I februar mødtes de alle for første gang på Gran Canaria. Til efteråret skal de frederikshavnske elever til Belgien for igen at mødes med den samme flok belgiske studerende og deres nye venner fra Spanien og Østrig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close