Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.11.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Fagbevægelsen tjekker lønsedler på sygehuset

Undersøgelser viser, at der er fejl i næsten halvdelen af lønsedlerne, når vi ser på alle brancher i hele Danmark.
Fagbevægelsen vil tirsdag 13. november drøfte lønsedlerne med medlemmerne på Regionshospital Nordjylland i Frederikshavn.

 

- At forstå sin lønseddel kan være svært. Specielt når man arbejder indenfor det offentlige system, hvor der blandt andet er mange skiftende arbejdstider, mange forskellige tillæg, mange forskellige satser, siger Michael Bue Nielsen på vegne af LO Vendsyssel og FTF-organisationerne.

Undersøgelser viser, at der er fejl i næsten halvdelen af lønsedlerne, når vi ser på alle brancher i hele Danmark.

- Til gengæld ved vi også, at det som udgangspunkt ikke er af ond vilje fra virksomhederne, men som åbenbart sker alligevel. Det er præcist på en døgnarbejdsplads, der kan opstå fejl omkring de mange tillæg, der er for forskellige arbejdstider og forskellige tillæg, der udbetales forskudt, mener Michael Bue Nielsen.

LO og FTF-organisationerne er altid klar til at hjælpe medlemmerne.

- Cirka 25 procent tjekker ikke sin lønseddel, så vi er klar til at fortælle medlemmerne, hvor vigtigt det er at tjekke sin lønseddel. LO Vendsyssels organisationer og FTF-organisationer besøger sammen hospitalerne i Frederikshavn og Hjørring, og her vil vi tage et tjek på, om de ansatte kender deres lønseddel, og ikke mindst om man husker at tjekke om sin lønseddel passer, fortsætter Michael Bue Nielsen.

Det er aftalt med hospitalsledelsen, at LO Vendsyssel og FTF-organisationerne byder på et rundstykke på de to hospitaler, når dagholdet møder ved 6-tiden, og kage, når eftermiddagsholdet møder ind ved 15-tiden.

- Vi glæder os til at møde rigtig mange medlemmer på de nordjyske hospitaler, fastslår Michael Bue Nielsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close