Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

FDF i Strandby fejrede jubilæum i weekenden

Se flere fotos under artiklen.
I weekenden kunne FDF i Strandby fejre 75-års jubilæum. Der var lagt op til en festlig dag, hvor byens børn var inviteret til en rigtig børnefødselsdag med kagemand, slikposer og hvad der dertil hører.

 

Dagen begyndte med, at FDF’erne cyklede gennem byen og ledte vejen til fest på Kirkemarken, hvor borgmester Birgit S. Hansen kl. 13.00 åbnede festlighederne.

Derefter fulgte en festlig dag med masser af aktiviteter for børn, og pladsen emmede af udeliv, da telte og bål-steder var med til at skabe den helt rette stemning. Det skyldes, at FDF’erne havde overnattet på pladsen for at træne de sidste færdigheder inden den nært forestående landslejr.

Underholdningen denne dag var lagt i hænderne på De Jydske Helte, som skabte et fantastisk show over to afdelinger. De var så underholdende, at borgmesteren blev stående og så hele første del.

Kl. 14.30 var der stor kagemand til de 250 fremmødte børn og voksne, og der blev sunget fødselsdagssang for FDF, og alle børn fik en slikpose og en lille gave af FDF.

Derefter var pladsen igen åben. Og De Jydske Helte optrådte med anden omgang af deres store show.

Om aften var der 140, som havde tilmeldt sig fællesspisning, hvor menuen stod på helstegt pattegris.

I den forbindelse holdt FDF Strandbys formand, Per Aaen, en tale, hvor han have indlagt en overraskelse, for FDF skulle nemlig hylde tre FDF’ere for lang og tro tjeneste som aktiv i kredsens arbejde.

Mariette Nielsen, Peer Nielsen og Preben Jakobsen modtog alle en guldnål for 50 års aktiv tjeneste for FDF.

Ligeledes slap ej heller den tidligere formand Preben Hald for en hyldest. Han er født ind i FDF og har været leder i mange år for derefter at være formand i 32 år. Derfor mente en enig bestyrelse, at han i forbindelse med jubilæet skulle udnævnes til æresmedlem.

Efter en sjov, lang og spændende dag rundede sognepræst Peter Thøgersen dagen af med en andagt. Og tilbage var kun oprydningen, forventningerne, håbene og drømmene for de næste 25 år i Strandby FDF.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Morten D

FOTO: Morten D

FOTO: Morten D

FOTO: Morten D

FOTO: Morten D

FOTO: Morten D

FOTO: Morten D

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close