Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
26.05.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Fedt, nu kommer jeg til Rock i Frederikshavn

Dorthe Kildeborg med sønnerne Marcus og Mikkel var en billet på parkeringspladsen ved Føtex.
Dorthe Kildeborg og Mathias Jagielski var to af de heldige vindere, da Kanal Frederikshavn fredag aften udloddede fem billetter til Rock i Frederikshavn lørdag 9. juni på Knivholt. 

Vi havde meldt vores ankomst fire forskellige steder mellem kl. 19.30 og 20.00, og den person, som først opdagede vores grønne og hvide Nissan Juke, havde chancen for at vinde en billet, hvis han eller hun kunne svare rigtigt på et spørgsmål.

15-årige Mathias Jagielski var hurtigst ved Møllehuset, og han blev bedt om at nævne mindst tre af navnene, som optræder ved dette års Rock i Frederikshavn. Svaret faldt prompte: "Rasmus Seebach, Nik & Jay og Kim Larsen & Kjukken".

- Fedt. Jeg havde ikke regnet med at skulle til Rock i Frederikshavn i år. Jeg har brugt mine penge på andre koncerter, bl.a. L.O.C. i København og Grøn Koncert i juli i Aalborg, sagde en meget glad Mathias Jagielski.

På Føtex' parkeringsplads var det Dorthe Kildeborg, som var først fremme ved Kanal Frederikshavns bil, og hun skulle svare på, om Poul Krebs er blandt de medvirkende på Knivholt. Hun svarede nej, og det er rigtigt. Poul Krebs spiller dog ved Dybvad Open Air lørdag 4. august.

Dorthe Kildeborg regner med, at hele familien skal med til koncert lørdag 9. juni på Knivholt.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close