Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.09.2020 | Af: Peter Marquard

Fejrer fire års fødselsdag: Alle brillestel koster 1 kr.

Nyt Syn fejrer netop nu fire års fødselsdag i Frederikshavn. Det er en tilfreds indehaver af butikken med den markante beliggenhed ved siden og Kop & Kande og skråt overfor Føtex.

 

- Tiden er gået hurtigt, og jeg har knap nået at blinke med øjnene. Det har været spændende at arbejde med et andet segment end det generelle marked. Markedet handler i øjeblikket meget om pris, men vi har valgt at arbejde med at levere bedst mulig synsløsning fremfor billigst muligt, siger indehaver Anders Halveg.

Han har 25 års erfaring fra branchen, og han ser mange fordele ved samarbejdet med Nyt Syn.

- Der er stor medbestemmelse, blandt andet håndplukker jeg selv alle stel til butikken. Det er varer, som jeg kan stå inde for. Jeg er især begejstret for at have stiftet bekendtskab med Zeiss-brilleglas. Det er tysk grundighed, når det er bedst. De holder et højt teknisk niveau, og produktet fungerer. De laver nogle fantastiske glas, der alle – som de eneste på markedet – har fuld UV-beskyttelse, fortæller Anders Halveg.

Nyt Syn fejrer fødselsdagen med at sælge alle brillestel til kun en krone ved køb af komplet brille med Zeiss-glas.

- Det sker selvfølgelig efter en grundig synstest og sundhedsundersøgelse af øjet. Hver gang vi laver en synsprøve, tages der billeder af nethinderne, der foretages målinger af tryk og tykkelse af hornhinderne, ligesom der foretages en omfattende test af synsfeltet. Alle resultaterne bliver set og læst af danske øjenlæger, da vi som de eneste i byen samarbejder direkte med de danske øjenlæger fra Eyecare Denmark. Kommer der svar tilbage fra øjenlægen, og det viser sig, at der kræves yderligere undersøgelser, henviser vi til de lokale øjenlæger. Det giver en god sikkerhed og tryghed for, at vi ikke misser noget, mener Anders Halveg.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close