Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.11.2018 | Af: Michael Frederiksen

Fem indbrud: Tyve stjæler dyr cykel og kontanter

Nordjyllands Politi har modtaget yderligere fem anmeldelser om indbrud i private hjem i Frederikshavn, Sæby, Strandby og Elling.

 

Fredag og lørdag aften blev der registreret otte indbrud i Frederikshavn, så de fem indbrud følger i kølvandet på en travl weekend.

Der har været indbrud i et hus på Vævervej i Sæby i perioden fra mandag kl. 8.00 til tirsdag kl. 12.30. Et vindue er knust. Der er stjålet en dyr cykel.

Fra en villa på Grundtvigsvej i Elling er der i perioden fra 1. til 4. november stjålet et hævekort. Familien opdagede første tyveriet, da fremmede hævede penge.

På Skramgårdsvej i Strandby blev et vindue opbrudt tirsdag mellem kl. 6.00 og 18.00. Tyvene har stjålet en værdiboks med pas og kontanter samt en grøn militærsportstaske.

På L.P. Houmøllersvej i Frederikshavn har tyve ligeledes opbrudt et vindue til en villa. Her er der ifølge politiet formentlig ikke stjålet noget.

Endelig har der været indbrud i en lejlighed på Rimmens Allé i Frederikshavn. Det fandt sted tirsdag morgen eller formiddag. Cylinderen i låsen er vredet rundt. Lejligheden er rodet igennem, men der er endnu ikke et overblik over, om der er stjålet noget.

Tirsdag aften var der desuden indbrud i FDF-huset på Fritidsvej i Skagen. En sten er kastet igennem en rude i døren. Der er ikke stjålet noget. To personer er set i området. Den ene havde en rød jakke på og gik med en hvid cykel. Den anden havde cowboybukser og en sort dunjakke på.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close