Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

FfI Håndbold U15-drenge skal spille 1. division

Glade og stolte FfI'ere efter weekendens vellykkede kvalifikation.
HÅNDBOLD: Det lykkedes i weekenden FfI's U15 drenge at spille sig til en plads i 1. division, da de var en tur i Søften for at spille anden kvalifikationsrunde til 1. division. 

 

Den første kamp var mod Team Favrskov. Den blev vundet med 24-20. Kamp nr. to var mod Rødekro. Her kunne man med en sejr være sikker på en plads i 1. division.

Efter en sløv start, hvor Rødekro kom foran med 8-3, lykkedes det drengene at komme bedre med i kampen i anden halveg. Desværre viste Rødekro sig for stærke, og det blev til et fortjent nederlag på 21-27.

Det betød, at resultatet af den sidste kamp mellem Rødekro og Team Favrskov skulle afgøre, hvem af de tre hold der kan kalde sig 1. divisionshold, når sæsonen begynder.

Heldigvis for FfI var der aldrig tvivl om resultatet. Rødekro vandt stort, og det resultat betyder, at FfI skal spille 1. division.

Trænere Richard Andersen er naturligvis en glad mand:

- Jeg er stolt og glad på drengenes vegne. At vi med otte-ni spillere er kommet igennem nåleøjet, er bare en fantastisk indsats af drengene. Nu glæder vi os til at prøve kræfter med en masse gode hold, og selvom vi godt er klar over, det bliver en hård omgang, så er vi bare klar til at tage udfordringen op med et smil på læben, udtaler Richard Andersen, som i år er træner sammen med Kasper Krogh.

Sportslig koordinator Morten Frandsen Holmen:

- Jamen, det er jo en vild præstation og utrolig flot indsats af alle trænere, spillere og forældre omkring holdet. Sidste år vandt de alt, hvad de rørte ved, og de har som hold bare bygget videre på dette. De er ikke mange spillere, men dem som er her, har virkelig vist, at man ved at stå sammen kan nå langt. Nu håber jeg, der kan findes et par spillere mere, som kan give lidt mere bredde til holdet til både træning og kamp.

Morten Frandsen Holmsen mindes ikke, hvornår FfI senest havde et divisionshold på drengesiden.

- Nej, her er det bare at tage hatten af og give alle omkring holdet et kæmpe klap på skulderen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close