Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

FfI Håndbold: U15-piger skal spille 2. division

U15-pigerne i FfI Håndbold kvalificerede sig lørdag til en plads i 2. division.

 

Anden kvalifikationsrunde blev spillet i Hjallerup Idrætscenter, hvor første modstander var Horne/Hirtshals. En kamp, hvor FfI førte hele vejen, men blev presset midtvejs i anden halvleg. Det lykkedes dog at køre sejren hjem.

Anden kamp var mod hjemmeholdet, som har kæmpet om at komme med i 1. division. I første halvleg blev alle fejl straffet, og Hjallerup viste, de er et godt kontrahold med fysisk dygtige fintespillere. Bagud med ni mål i pausen tog spillerne arbejdshandskerne på og kæmpede som heste. Sejren til Hjallerup var fortjent, men blev mindsket til seks mål.

I sidste kamp mod Aabybro 2 blev der spillet med fremragende og disciplineret forsvarsspil, som gav bonus i flotte kontramål. Mod slutningen af kampen viste trætheden sig i spillet fremad banen, hvor der sneg sig fejl ind. Sejren kunne have været større, men blev "kun" på 20-13.

- Vi er naturligvis glade og stolte over, at vi er lykkedes med at komme i 2. division. Men det er stadig udviklingen, som står højest for hele den her U15-gruppe. Lene Kragh og jeg har først overtaget pigerne efter sommeren, og sammen med Mette Møller er vi først lige startet med at sætte vores præg på og uden for banen. Heldigvis har de et fint fundament, som Tove Malmberg har bygget op gennem mange års hårdt arbejde, så vi synes bestemt, der er grund til og se positivt frem mod den nye sæson for alle 21 spillere og trænere, udtaler træner Hanne Frandsen Holmen.

Sportslig koordinator Morten Frandsen Holmen er stolt af pigerne og trænerteamet.

- De har været lidt presset på ressourcerne de her to weekender, der har været kvalifikation, men hele gruppen er bare rykket tættere sammen og har vist, at man kommer langt på et godt sammenhold og en god portion vilje. Vi er stolte af, at både U15-piger og U15-drenge er kommet i divisionen, og nu glæder vi os alle til at fortsætte det hårde arbejde med at udvikle vores fantastiske ungdomsspillere, siger Morten Frandsen Holmen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close