Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

FfI og Vendsyssel møder HK Give Fremad og HIK

Der venter FfI en medlevende kulisse i Ikærhallen i Give. Foto: HG Give Fremad
HIK og Give Fremad bliver modstanderne for henholdsvis Vendsyssel og FfI i kvalifikationskampene om en plads i 1. division i håndbold.

 

Mens Vendsyssel og FfI er havnet i disse kampe via placeringer i den nedre halvdel af landets næstbedste række, sluttede både HIK og Give Fremad på andenpladsen i 2. division. Det betyder, at de to lokale hold har fordel af hjemmebane i en eventuel tredje og afgørende kamp.

FfI får besøg af HK Give Fremad på lørdag kl. 14.30 i Idrætshallen. FfI-træner Claus Fonseca var selv tilstede, da Give besejrede Hjallerup på udebane, og Give slog også Stadion. Dermed vandt de puljen med de tre 2'ere fra 2. division, og det betyder, at HK Give Fremad skal prøve kræfter med FfI - pudsigt nok har de to hold en identisk blå spilledragt.

Der er ingen tvivl om, at der venter frederikshavnerne en interessant oplevelse på udebane. HK Give Fremad har et medlevende publikum med olietønder og trommer. Hele 500 tilskuere overværede Give besejrede Stadion med 30-26.

- Der er ingen tvivl om, at det der sker her i Give lige nu, sender bølger ud i hele håndbolddanmark. At vi kan samle 500 tilskuere, og ellers gang på gang kan fylde hallen, er intet mindre end enestående og med til at skabe et grundlag og en kultur for håndbold, der bare er så fed og unik, siger træner Bjørn Hessellund til klubbens hjemmeside.


Vendsyssel spiller søndag kl. 15.00 i Hirtshals Idrætscenter mod HIK (Hellerup). Kampen var i første omgang programsat til kl. 12.00, men er nu flyttet tre timer.

- HIK har et ungt hold, der spiller friskt til og kommer med masser af tempo, hvilket betyder, vi skal være klar i returløbet samt vise vores fysik i forsvaret, når vi er kommet hjem og stå. Kan vi holde disciplinen i begge ender af banen, er der en god mulighed for at komme sejrrigt ud af opgørene. Holder vi ikke disciplinen, kan vi sagtens støde på en overraskelse, vurderer direktør Jan Hansen, Vendsyssel Håndbold.

HIK blev nr. to i puljen med de tre 2'ere. Søndermarkens IK fra Viborg - med blandt andre den tidligere SEIF-, FfI- og Viborg-spiller Gitte Aaen på holdet - vandt puljen, mens Nyborg sluttede sidst.

 

BillederTilføj billede


FOTO: HG Give Fremad

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close