Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

FfI satte IF Skjold Sæby på plads i første halvleg

Jesper Gasberg - kåret til Kampens Spiller i opgøret mellem IF Skjold Sæby og FfI.
VIDEO: Med Skagens pointtab i Østervrå er FfI nu alene i spidsen af Nordjyske Bank Ligaen. To point skiller de to hold. Det samme er tilfældet i serie 2, pulje 11, hvor FfI har maksimumpoint efter tre kampe.


 

Sent mandag eftermiddag vandt FfI lokal- og prestigeopgøret mod IF Skjold Sæbys andethold. 1-3 stod der på måltavlen efter 90 minutter på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby.

Gæsterne fra Frederikshavn afgjorde kampen med tre scoringer i de første 35 minutter ved Jeppe Birklykke, Daniel Overlade og Mads Møller. FfI havde chancer til fem-seks mål i første halveg.

Det virkede næsten som om, at FfI'erne fejrede føringen med en påskeøl i pausen, for de blå- og hvidstribede frederikshavnere kom aldrig ud af starthullerne i anden halvleg. Her var det Sæby, der overtog kommandoen uden dog at være lige så farlige, som FfI var i de første 45 minutter.

Det blev ved Mikkel Hansens flotte hovedstødsmål efter 65 minutter, men det havde været sjovt at se, hvad der var sket, hvis hjemmeholdet havde reduceret yderligere på den kæmpe chance, som opstod et kvarter før tid. Her præsterede FfI-keeper Lasse Fjordbak en vital redning.

- Først og fremmest er vi glade for sejren. Vi spillede en god halvleg og en skod halvleg, hvor vi traf for mange dårlige beslutninger. Sådan er fodbold nogle gange, udtaler FfI's træner, Christian Kærsgaard.

Han uddelte roser til tvillingerne Daniel og Tobias Overlade, som var tilbage på deres mangeårige hjemmebane i Sæby.

- De viser vindermentalitet på banen, og der kommer nogle episoder i kampen med duelspil, hvor Sæby måske havde håbet, at Daniel og Tobias ville tabe hovedet, men det gjorde de ikke. De var foregangsmænd for resten af holdet, mener Christian Kærsgaard.

Jesper Gasberg fra FfI blev kåret til Kampens Spiller.

Se stillingen, målscorere og flere artikler her. 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close