Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.12.2017 | Af: Michael Frederiksen

FfI-træner om holdets krise: Det er min skyld

Morten Holmen: - Jeg ved, der gemmer sig så mange gode kvaliteter i de her unge gutter.
Morten Holmen, træner for FfI's håndboldherrer i 1. division, er hudløs ærlig, når han bliver bedt om at svare på, hvorfor FfI har  tabte fire kampe i træk: "Jeg har ikke gjort mit arbejde godt nok", siger han.

 

FfI kom fint fra start i denne sæson, men har i de seneste fire kampe tabt til Lemvig-Thyborøn, oprykkerne HEI, bundholdet FIF og Team Sydhavsøerne.

- Det er ikke nogen grund til at bruge så meget mere energi på at finde undskyldninger. Jeg har desværre ikke været skarp nok til at få gjort det klart for spillere, hvad der gjorde, at vi fik vores point i starten af sæsonen, mener Morten Holmen.

Han vurderer, at holdets otte point efter otte kampe blev en sovepude.

- Vi har i en længere periode trænet utrolig dårligt, og det har vi så taget med ind til kampene, og det må jeg som sagt tage ansvaret for. Nu er det min opgave at få holdet tilbage på sporet. Det bliver et langt sejt træk med utrolig hårdt arbejde under hver eneste træning og kamp de næste fem måneder, men så har jeg også en stor tro på, at tingene nok skal vende til vores fordel. Jeg ved, der gemmer sig så mange gode kvaliteter i de her unge gutter, forsikrer Morten Holmen.


FfI tabte senest med 21-29 trods fordel af hjemmebane mod Team Sydhavsøerne.

- Heldigvis var der lidt lyspunkter i forhold til kampen for en uge siden mod FIF. Vi så en helt anden attitude og indstilling igennem det meste af kampen. Desværre kendte vi ikke vores besøgelsestid i anden halvleg, udtaler FfI-træneren.

FfI møder på søndag Otterup på udebane. Fynboerne ligger næstsidst, men er kun to point efter FfI, så der venter frederikshavnerne en særdeles vigtig kamp i Otterup Hallerne.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close