Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.01.2018 | Af: Michael Frederiksen

FfI's U18-piger flyvende fra start efter oprykning

HÅNDBOLD: FfI's U18-piger er kommet flyvende fra start med to sejre i to kampe i 1. division, som er den næstbedste række i Jylland.

 

- Efter at have vundet 2. division inden jul var det med spænding, at vi skulle spille i 1. division. Modstanderne er klubber med mange spillere, og det er ligaklubber, hvor der trænes meget struktureret, siger FfI-træner Flemming Boesen.

FfI har en særdeles smal trup med kun fire bagspillere, og holdets forberedelser til de første kampe efter nytår var ikke optimale.

- Heldigvis er holdet næsten det samme som i efteråret, så folk kender deres roller og ved, hvem der gør hvad - især i forsvaret, roser Flemming Boesen.

FfI besejrede søndag i premieren Tvis/Holstebro med 27-25. I den kamp var Sara Madsen flyvende med 13 mål.

Torsdag gik turen til Horsens, hvor FfI spillede en god første halveg. FfI førte med fem mål i pausen, men med en større skarphed i de afgørende situationer havde føringen været større.

Et rødt kort til styrmanden i forsvaret, Cecilie Termansen, gav lidt grus i maskineriet, og tre kampe på fem dage kunne pludselig mærkes. Heldigvis fik Sara Madsen igen gang i scoringerne, Christine Jarding tog styringen i forsvaret og målmand Julie Farum stod en god kamp.

Mellem de to 1. divisionskamp mødte FfI Aarhus United i pokalturneringen Elite Cup. Her tabte FfI med ét mål.

- Vi brændte to straffekast og havde tre stolpeskud. Aarhus scorede sejrsmålet syv sekunder før tid. Sara Madsen spillede igen en stor angrebskamp, udtaler FfI-træneren.

FfI's næste kamp er søndag 21. januar kl. 16.00 hjemme mod Skanderborg.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close