Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.11.2018 | Af: Michael Frederiksen

Fifty-fifty om Marius' fodboldkarriere er slut

Et telefonopkald fra AGF-træner David Nielsen har gjort Marius Bagh Sørensen både glad og stolt.
Lægerne siger, at der er 50 procents risiko for, at 17-årige Marius Bagh Sørensens fodboldkarriere er slut efter det grimme uheld lørdag eftermiddag på Sparekassen Vendsyssel Arena i Skagen.

 

Handelsgymnasieeleven fra Skagen vælger dog at se lyst på fremtiden og satser på, at han er klar til at spille fodbold igen i løbet af 9-12 måneder.

Kanal Frederikshavn har besøgt den uheldige unge fodboldspiller i hjemmet i Skagen. Han sidder med benet oppe på en bænk i køkkenet.

- Efter denne type af skader er det kun cirka 50 procent, som vender tilbage til sporten bagefter, fordi de har traumer fra deres oplevelse, men jeg har klare intentioner om at komme på fodboldbanen igen, siger Marius Bagh Sørensen.

Han blev som tidligere omtalt på Kanal Frederikshavn skadet efter bare 38 sekunder på banen i nedrykningsgyseren i serie 2 mod Sulsted. Hverken Marius Bagh Sørensen eller de godt 200 tilskuere glemmer nogensinde den halve time, hvor den unge skagbo lå på grønsværen, inden han blev båret ind i ambulancen.

- Jeg var i chok. Jeg kunne jo både se og mærke, at den var helt gal. Mit knæ sad på ydersiden af benet, og jeg havde megamange smerter. Heldigvis fik jeg noget smertestillende i ambulancen, men ellers tænkte jeg bare "fuck mit liv", husker Marius Bagh Sørensen.

Den alvorlige skade har vist sig at være endnu værre end først antaget. I første omgang lød meldingen på, at forreste korsbånd er revet over, der er brud på knoglen i knæet, og menisken er beskadiget.

- Det ramte selvfølgelig hårdt, men der kom senere en bonusinfo. Mit ledbånd på indersiden af knæet er også sprunget, konstaterer Marius Bagh Sørensen med et skævt smil.

Hør ham selv fortælle, hvad der skete lørdag eftermiddag i Skagen, da han efter dommerens mening begik frispark i opgøret mod Sulsted. Han deler også roser ud til sine holdkammerater og Skagen IK, ligesom et telefonopkald fra AGF-træner David Nielsen har gjort Marius Bagh Sørensen både glad og stolt.


 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close