Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.10.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Fik øje på Roblon via kampagnen Move North

På Roblon i Sæby har de nydt godt af den kommunale kampagne Move North. Uden den ville den nyudddannede maskiningeniør Søren Barrett aldrig have søgt job nord for Limfjorden.

 

Erhvervslivet og Frederikshavn Kommune forsøger at gøre noget ved det stigende problem med at tiltrække arbejdskraft. Et af elementerne er kampagnen Move North, som kommunen har investeret 700.000 kroner i.

- Hvis virksomhederne ikke kan få de rigtige folk, så har de et vækstproblem, siger Kaare Holdt Madsen, som står i spidsen for Move North-kampagnen, til TV2 Nord.

Kampagnen skal gøre de jobsøgende opmærksomme på mulighederne i Frederikshavn Kommune, og Kaare Holdt Madsen skaber også kontakt til virksomhederne, så snart en jobsøgende har registretet sit CV i databasen.

- Mange søger hen mod de store byer næsten per refleks, og vi har altså en opgave i at gøre opmærksom på os selv, siger Kaare Holdt Madsen.

Den nyudddannede maskiningeniør Søren Barrett sendte kun ansøgninger til virksomheder syd for Aalborg.

- Indenfor mit felt kendte jeg i Vendsyssel kun til MAN i Frederikshavn, siger Søren Barrett, som via kampagne-videoen fra Move North fik øje på Roblon.

Virksomhederne har i stigende grad behov for at brande dem selv. Det mener udviklingsdirektør på Roblon Kim Müller.

- Søren havde aldrig fået øje på os uden Move North. Det er et langt og sejt træk, men des mere vi kan synliggøre, at det faktisk er her, at de bedste job findes, des bedre kan vi tiltrække folk, siger Kim Müller til TV2 Nord.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close