Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.08.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Filmfestival i Esbjerg med frederikshavnske film

Hvis du fra 13.-17. august befinder dig i Esbjerg, kan du gå ind i Husets biograf og se kortfilm, som er produceret af elever på FilmMaskinen i Frederikshavn. 

 

Husets biograf har nemlig lavet en kortfilmsfestival med hele seks film fra FilmMaskinen, som vises frem hver dag i perioden.

Det er kortfilmene På dybt vand, Springet, Ingenmandsland, Palindromos, Elevatoren og Deadline, der vises frem.

- Det vi vi på FilmMaskinen enormt glade for. Det føles som et stort skulderklap, at en biograf tager så mange af vores film ind for at lave en kortfilmsfestival med dem. Det viser jo også, at elevernes film ikke bare bliver gemt væk, når de er blevet lavet, men kan leve et liv i flere år, hvor de kan give gode filmoplevelser til folk rundt i landet og i Frederikshavn, fortæller den ansvarlige på FilmMaskinen, Mads Palm Jensen.


FilmMaskinen har de seneste år været igennem en rivende udvikling, og det kan klart mærkes, at niveauet på de film, der bliver produceret, er begyndt at være højt. Det afspejler sig blandt andet i de mange udtagelser, nomineringer og priser, som FilmMaskinen har hentet hjem fra hele verden i løbet af de seneste par år.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Mads Palm Jensen

FOTO: Mads Palm Jensen

FOTO: Mads Palm Jensen

FOTO: Mads Palm Jensen

FOTO: Mads Palm Jensen

FOTO: Mads Palm Jensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close