Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

Fire indbrud i Grønlandskvarteret

Nordjyllands Politi har i weekenden modtaget fire anmeldelser om indbrud i huse i Grønlandskvarteret i Frederikshavn. Der har også været et indbrud i Sæby.

 

- Der har været en del indbrud i Vendsyssel de seneste to-tre uger, og vi formoder, at der er tale om omrejsende indbrudstyve, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

Fælles for hovedparten af de seneste ugers indbrud er, at tyvene finder huse, som står tomme i længere tid. Og tyvene vender tilbage til det samme kvarter. Det viser de fire indbrud i Grønlandskvarteret.

I perioden fra lørdag kl. 18.00 til søndag kl. 12.00 var der indbrud på Mylius Erichsens Vej. Et vindue blev brudt op. Der er blandt andet stjålet kontanter og musikanlæg.

Fra torsdag til lørdag slog tyvene til på Lauge Kochs Vej. Også her blev et vindue brudt op. Der er stjålet blandt andet højttalere og norsk valuta.

Et hus på Fridtjof Nansens Vej blev ramt af indbrud i perioden fra onsdag til fredag. Her var det en terrassedør, som blev brudt på. Der er stjålet computer, kontanter og smykker.

På Hans Egedes Vej var der indbrud fra mandag til lørdag. Igen kom tyvene ind ved at bryde en terrassedør op. De stjal sølvtøj og smykker.

Endelig har der været indbrud på Skomagervej i Sæby, mens familien var på ferie. Tyvene var på spil i tidsrummet fra 3.-11. august. Et vindue er brudt op, og der er stjålet computer, smykker og sølvtøj.

Ved du noget, som måske kan hjælpe politiet med opklaringen af de mange indbud, må du meget gerne ringe 1-1-4.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Politi

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close