Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.11.2018 | Af: Michael Frederiksen

Fire indbrud i samme område i gågaden

Fremgangsmåden er den samme. Der bliver knust en rude. Og målet er kontanter.
Der er i disse uger al mulig grund til at passe ekstra på sine kontanter om natten, hvis man har butik i gågaden i Frederikshavn - særligt i et bestemt område.

 

Nordjyllands Politi har den seneste uge modtaget fire anmeldelser om indbrud i nattetimerne. Fremgangsmåden er den samme, og det er kontanter, som tyven går efter.

- Alt tyder derfor på, at det er den samme, som er på spil, men vi holder øjnene åbne for alle muligheder, siger politikommissær Peter Skovbak til Kanal Frederikshavn.

Det seneste tyveri fandt sted kl. 02.20 natten til onsdag hos Tandteam Nord på første sal i Danmarksgade 56. En rude blev knust. Alarmen gik, men tyven nåede at slippe af sted med en skuffe med byttepenge.

Natten til tirsdag gik det ud over Telia i nabobygningen, Danmarksgade 58. Igen blev der knust en rude, og alarmen gik i gang. Hullet i ruden var dog ikke stort nok til, at tyven hurtigt kunne komme ind i butikken. En vidne så en mand løbe fra gerningsstedet kl. 03.45.

I samme bygning var der indbrud natten til torsdag for en uge siden. Tyven kastede en brosten igennem en rude til tøjbutikken Ozon. Også her gik alarmen i gang, men der blev stjålet et mindre kontantbeløb fra kassen.

Natten før var der indbrud i tøjbutikken Zizzy, Danmarksgade 75. Tyven knuste en rude i døren og stjal penge fra en skuffe.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close