Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.05.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Firma i Fr.havn bag nyt tøj til fodbolddommere

Lars Christoffersen dømte pokalfinalen og var dermed den første elitedommer, som trak i tøjet fra Diadora.
EOS Sport i Frederikshavn klæder de næste fem år Danmarks bedste fodbolddommere på. Gårsdagens pokalfinale mellem København og Horsens var den første kamp, hvor dommer-teamet kunne opleves i tøj og sko fra italienske Diadora, som EOS Sport distribuerer i Danmark.

 

- Vi har indgået en fem-årig aftale med divisionsdommerne, og samtidig har vi lavet et spændende oplæg til alle breddedommerne, siger direktør Lars Bo Christensen fra EOS Sport, der har kontor og showroom på Knivholtvej i Frederikshavn.

Den nye dommerdragt findes i fire farver: Gul, sort, rød og blå. Alle udgaver har skrålommer på brystet. Det er en detalje, som gør det nemmere for dommerne at få fat i notesbogen og det gule kort.

- I den italienske model er der ingen baglomme i bukserne, men det er vi blevet bedt om at lave i Danmark, fordi de danskere dommere fortsat ønsker at have det røde kort i baglommen. Vi designer dermed en særlig dansk udgave af det tøj, som italienske fodbolddommere har brugt i over 20 år, fortæller Lars Bo Christensen.

Diadora ejes i dag af GEOX, verdens næststørste producent af sko. Italienske GEOX er kendt for sit åndbare system i især børnesko, hvor huller i sålen sikrer, at fugt kan komme ud, og frisk luft kan komme ind. Denne teknologi er nu også blevet indført i Diadoras fodboldstøvler samt løbe-, cykel-, tennis- og børnesko.

- Denne enestående teknologi gør det muligt for den enkelte sportsudøver at forbedre sin præstation, fordi fødderne simpelthen har det bedre, når de kan ånde og får frisk luft, siger Lars Bo Christensen.

EOS Sport i Frederikshavn overtog distributionen af Diadora i Danmark fra nytår. Aftalen med fodbolddommerne er én af flere i rækken af såkaldte team-aftaler, som Diadora i Danmark i øjeblikket indgår med klubber på alle niveauer.

Diadora´s sortiment breder sig over fodbold, tennis, løb, cykling samt mode. Derudover har Diadora et stort sortiment inden for sikkerhedssko.

En lang række verdensstjerner er i de seneste årtier strøget helt til tops iklædt Diadora. Det gælder blandt andre tennisspilleren Björn Borg, løberen Sebastian Coe, fodboldspillerne Van Basten, Zico, Baggio, George Weah og inden for cykling sidste års Tour de France-vinder, Cadel Evans.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close