Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.05.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Flere lokale udstillere på kæmpe messe i Bruxelles

- Vi har prioriteret at deltage på messen som et led i en mere offensiv salgsstrategi, udtaler salgsdirektør Stefan Dalgaard fra A/S Sæby Fiske-Industri.
Sæby Fiskeindustri deltog for første gang med en stand på verdens største fiskeindustrimesse, der netop er blevet afviklet i Bruxelles. Ikke mindre end 35 nordjyske fiskerivirksomheder havde taget turen til Belgien.

 

Også Amanda Seafoods, Chrisfish, Seafood Sales, Launis, og Tenax Sild, Læsø Choice og Læsø Fiskeindustri var blandt deltagerne på Seafood Expo Global, som er en af verdens største messer inden for fiskeri. Messen finder sted hvert år i Belgiens hovedstad og har deltagere fra 140 lande. I år har ikke færre end 56 danske virksomheder inden for produktion og handel med fisk og skaldyr haft egen stand på messen – 35 af dem er relateret til Nordjylland: 


- Nordjyske virksomheder har i den grad domineret den danske repræsentation på messen, og det skyldes jo, at en stor del af fiskerierhvervet er koncentreret her. På messen kommer der knap 30.000 indkøbere fra hele verden, og derfor kan det være helt afgørende for de nordjyske virksomheder at være repræsenteret, forklarer direktør Eva Nautrup fra Nordjysk FødevareErhverv og fortsætter:

- Men formålet er ikke blot salg. Det handler i høj grad også om netværk og pleje af relationer, når alle de vigtige beslutningstagere fra branchen deltager.

Eva Nautrup er netop kommet tilbage til Aalborg fra messen og kan berette om høj aktivitet. Det er positivt for industrien i Nordjylland:

- Fiskerierhvervet skaber alene cirka 3.500 direkte jobs i Nordjylland. Fødevareklyngen skaber i alt over 26.000 jobs fordelt på de 11 nordjyske kommuner, og det svarer til 9,3 procent af den samlede beskæftigelse. Det er derfor et ekstremt vigtigt erhverv for Nordjylland, og vi gør naturligvis alt, hvad der står i vore magt for at supportere og understøtte væksten, fortsætter hun.

Sæby Fiskeindustri deltog for første gang med en stand på messen. Den nordjyske virksomhed producerer årligt cirka 100 millioner makrel på dåse, hvoraf godt 85 procent eksporteres til supermarkedskæder i Europa. Sæby Fiskeindustris stand var godt besøgt alle dagene.

- Vi har prioriteret at deltage på messen som et led i en mere offensiv salgsstrategi, udtaler salgsdirektør Stefan Dalgaard fra A/S Sæby Fiske-Industri.

De deltagende nordjyske virksomheder:
1. Agustson A/S
2. Amanda Seafoods A/S
3. Brdr. Schlies Fiskeeksport A/S
4. Chrisfish Danmark A/S
5. Danmarin A/S
6. Engelsviken Canning Denmark A/S
7. Folsø Seafood A/S
8. Hawfisk A/S
9. Kangamiut Seafood A/S
10. Læsø Choice A/S
11. A/S Læsø Fiskeindustri
12. Launis A/S
13. Leroy Schlie A/S
14. Nordic Frozen Food ApS
15. Nordic Seafood A/S
16. Nordic Seafood Cruise Supply ApS
17. Nordic Seafood Italy ApS
18. North Atlantic Seafood A/S
19. Northcoast Seafoods DK A/S
20. NOWACO A/S
21. P. Taabbel & Co A/S
22. Pesca Nordica ApS
23. Polar Seafood Denmark A/S
24. Royal Fish Denmark A/S
25. Royal Greenland A/S
26. A/S Sæby Fiske-Industri
27. Scandic Pelagic A/S
28. Scanfish Danmark A/S
29. Seafood Sales ApS
30. Seawell Hirtshals A/S
31. Skagerak Group A/S
32. Skagerak Salmon A/S
33. Tenax Sild A/S
34. Vikingmar ApS
35. Vilsund Blue A/S

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close