Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.08.2009 | Af: Kanal Frederikshavn

Flere TST Hjørring-spillere ventes til FOX i denne uge

FOX har lavet kontrakt med den britiske landsholdsfløj Kelsi Fairbrother, som onsdag fylder 20 år.
Frederikshavn FOX forventer i de kommende dage at præsentere flere nye spillere, som alle kommer fra TST Hjørrings netop lukkede 1. divisionshold.

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p>Sportschef Mads Buje har haft travlt ved forhandlingsbordet, siden det i sidste uge blev en definitiv kendsgerning, at TST Hjørrings økonomiske problemer er så alvorlige, at holdfællesskabet lukker og slukker.

</o:p>Fredag eftermiddag præsenterede sportschefen i FOX sin første fangst: Den britiske landsholdsspiller Kelsi Fairbrother. Hun er en del af det meget ambitiøse landsholdsprojekt i Storbritanien, hvor man arbjeder frem mod OL i London i 2012.

Fredag eftermiddag præsenterede sportschefen i FOX sin første fangst: Den britiske landsholdsspiller Kelsi Fairbrother. Hun er en del af det meget ambitiøse landsholdsprojekt i Storbritanien, hvor man arbjeder frem mod OL i London i 2012.

Allerede som 16-årig flyttede hun fra hjemmet i England for at tage til Danmark og spille håndbold. Hun har også haft tid til et kort visit i Norge.

FOX-træner Knut Ove Joa:

- Det er en fornøjelse, at vi har fået underskrift fra en ung talentfuld spiller som Kelsi. Hendes potentiale er stort, og hun virker trods sin unge alder umiddelbart som en særdeles ambitiøs og voksen pige.


Det bliver enormt spændende at se om hun kan tage yderligere skridt de næste sæsoner i FOX, hvor hun kommer til at få en del ansvar på højre fløj. 

Mads Buje, der håber på at præsentere flere nye spillere i løbet af de kommende dage, glæder sig til at se Kelsi Fairbrother igen, når hun tirsdag returnerer til Frederikshavn.

- Kelsi har både som menneske og håndboldspiller givet et meget positivt indtryk under sit korte besøg i Danmark, fortæller Mads Buje.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close