Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Floorball-jubilæum med kagemand og landskampe

Landskampene afvikles i idrætshallen.
Når Floorball Danmark på lørdag 9. november fejrer 30 års jubilæum i Arena Nord, bliver det i selskab med alle interesserede, hvor der bydes indenfor til floorball-landskampe med fri entré og gratis kagemand.

 

Frederikshavn Kommunes sportsglade borgmester, Birgit S. Hansen, skærer kagen for, når der skal deles kagemand ud til de forhåbentlig mange fremmødte.

Fejringen finder sted på lørdag kl. 12.00 i Arena Nord, hvor de danske floorball-landshold på både herre- og damesiden møder Norge.

- Vi er stolte over, at vi i år kan fejre 30 år som forbund. Det et år, hvor vi har nået en milepæl ved at blive gældfrie i forhold til DIF, og hvor vi for alvor tager fat i forberedelserne til den kommende VM-kvalifikation i januar i Frederikshavn, fortæller sekretariatschef ved Floorball Danmark, Per Stærk Larsen.

Floorball Danmark kan med sine 30 år fejre, at de nu rummer 10.000 medlemmer fordelt på 200 foreninger rundt omkring i Danmark. Ligeledes er de en aktiv partner i DIF og DGI’s kampagne Bevæg dig for livet, hvor målet er at øge antallet af foreningsaktive danskere.

Floorball Danmark vil også anvende fejringen af de 30 år til at give lidt tilbage til befolkningen, som støtter sporten, og er derfor glade for at kunne tilbyde fri entré til kampene 9. og 10. november i Arena Nord. Ligeledes vil de også 9. november stå klar med fantastiske fødselsdagstilbud på billetter til VM-kvalifikationen.

Landskampene afvikles i idrætshallen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close