Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Floorball: Motionshold for piger og drenge, 13-17 år

Frederikshavn Blackhawks vil gerne være en klub med plads til alle uanset alder og køn samt dine ambitioner om landshold eller blot hygge.

 

Til denne sæson har floorballklubben derfor oprettet et motionshold for ungdomsspillere fra 13-17 år piger og drenge, som træner hver torsdag fra kl. 19.00 i Arena Nord i skolehallen bane 3.

Her mødes man og spiller floorball på lille bane med små mål, hvor fokus er på bevægelse, sjov og gode oplevelser. Holdet er primært for teenagere, som ønsker fællesskabet uden konkurrenceaspektet, og der vil være fokus på hygge og sved på panden, mens der hygges med bold og stav.

- Holdet deltager ikke i turneringskampe, men træner kun hver torsdag aften, men skulle der opstå lyst eller mod til at prøve floorball til kamp og på stor bane, så finder vi uden tvivl et hold, som kunne give mening, lover formand Kasper Bagnkop, Frederikshavn Blackhawks.

Han mener, at floorball er perfekt, hvis man sidder som forældre og tænker, "mit barn har brug for at deltage i en sport, hvor alle kan være med uanset niveau".

- Så er floorball på lille bane helt perfekt. Det er en sport uden mange fysiske skader og den mindre bane, som motionshold spiller på, giver en meget bedre oplevelse for alle uanset kondi og teknik. Derudover er floorball en sport, som fanger de fleste med smil og glæde. Så der er næsten ingen argumenter for ikke at prøve det gratis den første måned, mener Kasper Bagnkop.

Skulle lysten være der til at fortsætte med floorball, koster det 350 kroner at blive en del af Blackhawks' ungdommotionshold, hvilket ikke er pr. måned, men for en hel sæson fra september til april.

Er du interesseret i at høre mere, kan du skrive/ringe til Kasper Bagnkop på 3199 4433 eller blot møde op torsdag aften i Arena Nord kl. 19.00 i indesko og træningstøj, så har Blackhawks stave til dig.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close