Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.08.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Flot VM-placering til sejlerteamet Melges.dk

Kris Houmann, Søren Braad Steen, Rasmus Møller Damsgaard og Rasmus Melsen skal om halvanden uge forsøge at vinde DM-titlen i Hellerup.
Det frederikshavnske sejlerteam Melges.dk sluttede som nr. 29 i det 125 både store felt ved VM, som i weekenden sluttede på Gardasøen i Italien.


 

- Resultatmæssigt blev stævnet en succes for os i Melges.dk. I amatørrækken blev det til en samlet sjetteplads ud af 63 både. Et resultat, vi helt sikkert kan være stolte af. Faktisk var vi til slut blot 10 point fra at nå en bronzemedalje i amatørrækken. Det resultat giver virkelig blod på tanden fremadrettet, udtaler Rasmus Melsen.

Kris Houmann, Søren Braad Steen, Rasmus Møller Damsgaard og Rasmus Melsen sluttede VM af med en flot 14. plads i sidste sejlads.

Med VM afsluttet kigger Melges.dk frem mod efterårssæsonen, som indledes allerede 18.-19. august, hvor DM sejles i Hellerup.

- Der er lagt op til en hård kamp, da vi er hele 10 danske både, som kommer med en masse timer i bådene efter at have sejlet VM på Gardasøen, siger Rasmus Melsen.

Frederikshavnerne klarede sig næstbedst af de danske deltagere ved VM i Italien.

Læs mere på www.melges.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close