Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.04.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Førende yogalærer kan opleves i Frederikshavn

Kristine Marie Rost, en af Danmarks førende yogalærere, holder fredag 4. maj Yin Yoga-workshop i lokalerne ved Dance Studio på Hånbækvej 32B i Frederikshavn.

 

Kristine Marie Rost repræsenterer Yin Yoga for sjette år i træk på den årlige Copenhagen Yoga Festival 2018, og hun er med som underviser, når DGI holder store inspirations-conventions for hundredvis af deres instruktører.

Med en fortid som HR-konsulent fra forsvaret til ingeniørbranchen til projektleder i den vestjyske turistbranche, førte vejen til to år i Filippinerne og over 2000 yogauddannelsestimer senere, hvoraf de 1300 er ren Yin Yoga og seks års undervisningserfaring i yin, er Kristine Marie Rost i dag en af landets førende som specialist i Yin Yoga.

Hun har undervist i flere anerkendte studier i København og er kendt for at tage rundt i landet og afholde workshops, da hun ønsker at sprede yin yoga ud til flest mulige i hele landet. Rene Yin Yoga-retreats i de varme lande er at nu at finde i Kristines årsprogram. I foråret bliver der tid til en workshop i Frederikshavn og senere på året afholdes der retreat i det nordjyske.

Oplev den kraftfulde side af Yin Yoga, og hvordan dette kommer krop og sind til gode, når Kristine Marie Rost holder workshop i Frederikshavn. Det er fredag 4. maj fra kl 17-19.
Tilmelding på mobil 91 54 44 86.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close