Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

Første spadestik til 20 nye lejligheder med havudsigt

Denne udsigt venter de nye beboere på Lerstien.
Borgmester Birgit Hansen og bestyrelsesformand Willem Kulk tog tirsdag eftermiddag første spadestik til opførelsen af 20 nye lejligheder på Lerstien i Frederikshavn med udsigt over Kattegat.

 

Boligforeningen Vesterport står bag byggeriet af 10 dobbelthuse, hver med to lejligheder på 108 kvadrameter. Der er altså tale om almene boliger med en usædvanlig udsigt.

- Ros til Vesterport. Det er et godt og modigt projekt. Byggeriet heroppe er specielt og anderledes, og det passer fint med, at vi snart skyder en kampagne i gang, som skal få flere til at flytte til vores kommune. Med gode tiltag som dette og gang i vores erhvervsliv er der grund til optimisme, sagde Birgit Hansen i sin tale.

Vesterport har mulighed for at bygge 80 lejligheder i området på Lerstien, det vil sige 40 dobbelthuse. Huslejen bliver 7.596 kroner, og dertil kommer månedlige varmeudgifter på beskedne 200-300 kroner. I første omgang "nøjes" boligforeningen dog med 20 lejligheder til en samlet pris på 41 millioner kroner, hvoraf kommunens grundkapitalindskud udgør 4,1 millioner kroner.

Direktør Steen Møller Andersen, Vesterport, oplyser, at boligforeningen oplever en fin interesse for boligerne, som med sin placering op ad Gærumvej mod Kilden næppe kommer til at tiltrække så mange ældre mennesker.

Entreprenører: 

Råhus: William Andersen & Søn A/S
Tømrer: Thorup Ny Tømrer- & Snedkerforretning
VVS: Hjørring Rørteknik A/S
El: Strandby El-teknik A/S
Tagpap: Icopal Entreprise Nordjylland
Maler: Præstbro Malerforretning

 

BillederTilføj billede


FOTO: Vesterport

FOTO: Vesterport

FOTO: Vesterport

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close