Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.01.2019 | Af: Michael Frederiksen

føtex sælger genoptryk af 'Anders And i Vendsyssel'

Bladet er først reserveret ved betaling i kundeservice i føtex Frederikshavn, og det skal ske senest på tirsdag 15. januar.
føtex Frederikshavn tilbyder eksklusivt sine kunder muligheden for at bestille et genoptryk af bladet, hvor Anders And besøger Vendsyssel.

 

Hvad der starter som en helt ekstraordinær nødlanding i Aalborg Lufthavn på vejen hjem fra ferie på Solkysten, udvikler sig til at være en spændende skattejagt rundt i Vendsyssel og Thy. Fra Hjallerup Marked til Skagen og Råbjerg Mile i nord og Klitmøller i vest. Anders And graver efter skjulte skatte det vendsysselske sand, mens nevøerne ivrigt læser fakta om seværdighederne i Grønspættebogen.

Vendsyssel vandt en konkurrence om et besøg af de berømte Disney-figurer i november-udgaven. Det skete i skarp konkurrence med Bornholm, Lolland-Falster og Det Sydfynske Øhav. Her kunne læserne indsende forslag til historier og steder, som de mente, Anders And skulle besøge. Og det blev altså Vendsyssel, der løb med sejren.

Bladet udkom 8. november, men nu kan du igen købe det i føtex Frederikshavn.

Bladet er i trykken nu og lander i butikken i uge 9, det vil sige i slutningen af februar. Du har dog mulighed for at sikre dig "Anders And besøger Vendsyssel", hvis du forudbestiller bladet på føtex Frederikshavns Facebook-side.

Bladet er først reserveret ved betaling i kundeservice i føtex Frederikshavn, og det skal ske senest på tirsdag 15. januar.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Anders And

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close