Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.04.2018 | Af: Åse Bakland

Forår i Andalusien med Grethe og Bent

Frederikshavnerne Grethe Hagensen og Bent Jakobsen har igen været af sted med campingvognen - denne gang til Andalusien i det sydligste Spanien. Fredag 13. april, kl. 19.30 viser parret billeder og fortæller om turen på Frederikshavn Bibliotek.

 

Vi drømmer alle sammen om det gode liv. Om at tage på eventyr og om at forlade det kolde Danmark og tage ned i varmen. Det er den følelse, der hvert forår får ægteparret Grethe Hagensen og Bent Jakobsen til at spænde campingvognen på bilen og begive sig af sted til nye rejsemål.

Denne gang har de besøgt Andalusien i det sydligste Spanien og omsat oplevelserne herfra i et nyt rejseforedrag i lyd, musik og billeder.

Andalusien er vidunderlig, især om foråret med de mange duftende blomster og træer, det lune klima, palmerne langs de brede strande ved Middelhavet med bjergene i baggrunden og den gode velsmagende mad og vin.

Vi skal besøge nogle af de store historiske kulturelle steder og høre om begivenheder og miljøet.

Mange kunstnere har gennem tiden fundet inspiration i det smukke landskab. Vi skal blandt andet høre om den kendte danske kunstner Arne Haugen Sørensen, som sammen med sin familie har boet i Andalusien siden 1981.

Påskeugen fejres overalt i Spanien, men intet sted er den så dragende, mystisk og smuk som i Sevilla. Den romantiske hovedstad, der blandt andet har inspireret George Bizet til at skrive sin berømte opera om superelskeren Don Juan og alle tiders femme fatale Carmen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Bent Jakobsen

FOTO: Bent Jakobsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close